Экономический лицей Киев, Украина

Вступити в юридичний коледж після 9 класу

Вступити в юридичний коледж після 9 класуМрієте про якісну освіту і вибираєте, куди можна після 9 класу вступити? Юридичний коледж буде безсумнівно хорошим вибором, сфера права і політики має в нашій державі велику затребуваність. Вступайте для навчання в сучасний коледж з відмінною програмою занять. У нас працюють досвідчені викладачі, які забезпечать Вам максимум важливих та цікавих знань.

Запланували вступити в юридичний коледж після 9 класу? Це раціональне рішення, але важливо відповідально підійти до вибору навчального закладу.


Після 9 класу в юридичний коледж вступити не проблема, повний звід правил прийому до нашої установи розміщений на сайті. Якщо Ви хочете вже в ранньому віці почати освоювати цікаву професію, то поступайте в коледж з чудовою командою педагогів. Зараз багато хто зацікавлений після 9 класу вступити саме в юридичний коледж. Отримані в навчальному закладі знання дозволять Вам не тільки отримати хорошу професію, а й допомагатимуть в повсякденному житті. На сайті розміщений великий список посад, на які можуть сміливо претендувати і наші випускники. Якщо Ви серйозно ставитеся до рішення вступити в юридичний коледж після 9 класу, то почніть підготовку необхідних документів заздалегідь. У нас в консультуванні майбутнім студентам не відмовляють, і ми завжди раді відповісти на всі Ваші запитання в телефонному режимі. Контактні дані коледжу вказані на сайті і прийняти дзвінок абітурієнта ми готові в будь-який час.

Щоб після 9 класу вступити до юридичного коледжу, ознайомтеся з усіма правилами прийняття до нашого навчального закладу. Наші викладачі люблять свою роботу і зацікавлені навчати цілеспрямованих студентів. Прийміть рішення на користь сучасного коледжу для отримання важливих знань для професії.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>