Экономический лицей Киев, Украина

Правовий коледж в Києві

Правовий коледж в КиєвіЦікавлять правові коледжі в Києві, і Ви розглядаєте умови вступу від різних навчальних закладів? Вся необхідна інформація о нашому коледжі на сайті є в спеціально відведених розділах. Не відмовлять Вам і в консультуванні по одному з вказаних на сайті телефонів. Ми пропонуємо відмінну програму для навчання і завжди раді зацікавленим в важливих знаннях абітурієнтам.

Зацікавив наш правовий коледж в Києві? Ознайомтеся з правилами вступу на сайті і своєчасно подавайте необхідні документи.


У Києві правовий коледж затребуваний у абітурієнтів щорічно, ми пропонуємо насправді актуальні і цікаві спеціальності. Правова сфера викликала у населення інтерес в усі часи, в нашому коледжі затребуваному ремеслу Вас навчатимуть викладачі з великим досвідом. Виберіть правовий коледж в Києві і за час навчання Вас забезпечать необхідним набором знань. Ми зацікавлені передавати знання в простий і захоплюючій формі, щоб Ви добре розбиралися в усіх питаннях стосовно своєї професії. Поступити до нас можна і після дев'ятого, і після одинадцятого класу. Правовий коледж в Києві розташований зручно і до нас добиратися на заняття буде комфортно з різних районів міста. На сайті можна о нашому коледжі знайти докладну інформацію. У спеціальному розділі розміщений і список професій, які можна освоїти після навчання в нашому закладі. Ми піклуємося про великі перспективи для своїх студентів і високо цінуємо Ваш вибір.

Зверніться до співробітників правового коледжу в Києві, щоб задати питання по програмі навчання. Ми розповімо докладніше про коледж і забезпечимо необхідною інформацією, щодо конкретних організаційних моментів. Ми дуже раді успіхам випускників і впевнені, що наше навчання дасть і Вам відмінний результат.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>