Экономический лицей Киев, Украина

Політико-правовий коледж

Політико-правовий коледжПлануєте вступ до політико-правового коледжу і хочете докладно ознайомитися з усіма умовами вступу? Ми подбали про наявність на сайті всієї важливої ​​інформації і в консультуванні абітурієнтам також не відмовляємо. Наш коледж вже не перший рік готує хороших фахівців у своїй сфері. Вибирайте на користь сучасного навчального закладу, і Ви не залишитеся розчаровані.

Зацікавив політико-правовий коледж? Наш навчальний заклад буде для Вас відмінним вибором, ми пропонуємо хороші умови навчання.


У політико-правовому коледжі працюють досвідчені викладачі, які підходять до своєї справи з ентузіазмом. Ми передаємо важливі знання в простий і захоплюючій формі, нам важливо добитися в навчанні кожного студена найкращого результату. Ми щиро раді успіхам своїх випускників і впевнені, що і Ви після навчання зможете побудувати гарну кар'єру. На користь політико-правових коледжів сьогодні молодь вибирає з усіх куточків країни. Ми пропонуємо завжди затребувані і цікаві спеціальності, знання яких будуть допомагати не тільки в роботі. Ми прагнемо не тільки передати своїм студентам комплекс необхідних знань, а й хочемо навчити Вас грамотно розбиратися в кожному питанні. Вибирайте політико-правовий коледж і здобувати освіту тут Вам буде цікаво. Професія, яку Ви отримаєте, актуальна і корисна в усі часи. На сайті Ви ознайомитися можете зі списком посад і сфер робіт, де важлива буде Ваша спеціальність.

Зв'язатися з співробітниками політико-правового коледжу Ви можете в зручний для себе час за контактними телефонами. Ми цінуємо інтерес абітурієнтів і будемо раді розповісти про переваги нашого навчального закладу докладніше. Дуже важливо до вибору коледжу підійти серйозно, наш буде для Вас оптимальним рішенням.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>