Экономический лицей Киев, Украина

Приватний коледж

Приватний коледжЗакінчуєте дев'ятий клас і хочете продовжити своє навчання в приватному коледжі Києва? Ми рекомендуємо вступити до політико-правового, де Вас чекає захоплююча програма на навчання завжди затребуваним і актуальним спеціальностям. У нас оптимальні умови для вступу, і ми завжди раді новим студентам. Прийміть рішення на користь гідного навчального закладу, навчання у нас Вам неодмінно сподобається.

Приватний коледж був заснований в 1992 році, і ми працюємо над підготовкою кращих фахівців по праву і політиці. У нашому навчальному закладі є всі умови для отримання якісної освіти, ми пишаємося хорошим викладацьким складом. Навчання в нашому коледжі приватному буде по-справжньому цікаве, тут Ви зможете щодня дізнаватися щось нове і корисне по своїй спеціальності. З дипломом від нашого навчального закладу можна продовжити навчання в одному з партнерських на бакалавра і магістра. Ми постійно вдосконалюємо і оновлюємо наш коледж приватний, щоб зробити навчання для студентів результативним. У нас зацікавлені в успіхах кожного студента, і ми пишаємося кар'єрою випускників. До вибору навчального закладу важливо підійти відповідально, отримана в нашому коледжі спеціальність матиме у Вашій робочій кар'єрі велике значення. В коледж наш вступити буде раціональним рішенням, від задоволених випускників ми про процес і результати навчання отримуємо вдячні відгуки.

Цікавить хороший приватний коледж? Політико-правовий стане хорошим вибором, умови навчання у нас прийнятні.

Задати питання по вступу в коледж приватний можна по телефону в контактах сайту. Ми цінуємо інтерес і вибір абітурієнтів і завжди готові забезпечити майбутніх студентів важливою консультацією. Наш персонал з радістю відповість на поставлені Вами питання і розповість про правила вступу і нюанси подачі документів.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>