Экономический лицей Киев, Украина

Правові коледжі після 9 класу

Правові коледжі після 9 класуРозглядаєте варіанти правових коледжів після 9 класу, плануєте отримати перспективну освіту в одному з найкращих навчальних закладів? Розумно буде вступити до політико-правового коледжу, який пропонує адекватні умови для вступу і подальшого навчання. Ми пропонуємо цікаву і корисну програму, у нас в коледжі працює чудовий викладацький склад.

Правові коледжі після 9 класу сьогодні все більше абітурієнтів вибирає, в нашій країні правові спеціальності широко затребувані. Ми зацікавлені в підготовці професіоналів своєї справи, які зможуть побудувати хорошу кар'єру в цій галузі. Прийміть на користь правового коледжу після 9 класу рішення і в подальшому про навчання на таку спеціальність Ви жаліти не станете. Почніть якомога швидше навчатися на професію своєї мрії, і Ви неодмінно зможете в ній досягти великого успіху. Більшість школярів не можуть до останнього моменту визначитися з напрямком своєї спеціальності, навчання у нас відкриє для Вас велику різноманітність професій у сфері права і політики. Після 9 класу коледж правовий буде оптимальним рішенням, Ви зможете продовжити надалі на диплом бакалавра і магістра навчання в партнерських навчальних закладах. Ми насправді пишаємося успіхами випускників і щиро хочемо зробити навчання для Вас максимально корисним і дійсно захоплюючим. Кожен день в нашому коледжі буде для Вас днем ​​нових відкриттів і отримання цінної інформації.

Цікаві Вам правові коледжі після 9 класу? Виберіть наш і отримайте по важливій спеціальності максимум необхідних знань.

З'явилися питання, щодо вступу в правовий коледж після 9 класу, і Ви хотіли б зв'язатися з нашим персоналом? Контактний телефон вказаний на сайті і прийняти від Вас дзвінок ми будемо раді в будь-який час. По телефону Вам розкажуть більше про переваги нашого коледжу і нюанси вступу, подачі документів.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>