Экономический лицей Киев, Украина

Куди вступити після 9 класу в Києві

Щороку великою актуальністю серед учнів користується питання, куди вступити після 9 класу в Києві. У багатьох містах України є навчальні установи, куди кожен з Вас може вступити. Але більшість робить свій вибір на користь столичних варіантів, так як всім відомо, що в Києві більше перспектив ніж в будь-якому іншому місті нашої країни. У столиці у кожного з Вас є можливість реалізуватися і досягти своїх цілей. Але для цього доведеться докласти багато зусиль і пройти через складні випробування.

Куди вступити після 9 класу в КиєвіМало хто серед учнів знає, куди після 9 класу вступити в Києві. У такому віці не так вже й просто розібратися в своїх побажаннях. До того ж серйозність і відповідальність цього рішення може викликати зайве хвилювання та невпевненість.

Ми живемо в сучасному світі, де сильно розвинені комунікації, за рахунок них Ви зможете зрозуміти, куди в Києві вступити після 9 класу. За допомогою Інтернету, довідників та інших корисних ресурсів Ви зможете дізнатися більше про цікаві Вам напрямки і зробити той вибір, який буде максимально відповідати Вашим бажанням.

Якщо не знаєте, куди вступити після 9 класу в Києві, тоді звертайтеся до нас. Політико-правовий коледж «АЛСКО» пропонує Вам скористатися нашою якісною і сучасною освітою. Наші програми навчання відповідають сучасним критеріям державної і європейської освіти.

Ми знаходимося в Києві. Куди вступити після 9 класу Ви зможете дізнатися після того, як ознайомитесь ближче з інформацією про наш коледж. Також ми завжди будемо раді бачити Вас у себе в гостях.

Вибирайте нас і ми допоможемо Вам визначитися, куди в Києві після 9 класу поступити. Ми допоможемо Вам реалізувати свої мрії.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>