Экономический лицей Киев, Украина

Куди вступати після 9 го класу

Питання про те, куди вступати після 9-го класу актуальне для багатьох школярів, адже далеко не всі хочуть продовжувати навчання в школі, а прагнуть до отримання нових знань по своїй майбутній професії. І в цьому їм можуть допомогти спеціалізовані технікуми і коледжі, кількість яких хоч і є значним, але ми рекомендуємо Вам йти навчатися тільки в кращі навчальні заклади серед доступних.

Куди вступати після 9 го класуДля того, щоб вирішити куди точно вступити після 9-го класу, Вам варто зважено підійти до вибору майбутньої професії, і вже після цього вибирати і навчальний заклад. Наприклад, якщо Вас цікавить напрям права або економіки, то Ви можете звернутися за цим до нашого коледжу, які зосередив свої сили на цих двох спеціальностях. І у нас Ви не зустрінете непотрібних предметів, адже ми розуміємо, що всі учні, які вирішують куди вступити після 9-го класу, хочуть отримувати в тому числі і практичні навички, а не тільки теоретичні знання.

Пропозиція куди вступати після 9-го класу можуть приходити від різних спеціалізованих навчальних закладів, які обіцяють неймовірно вигідні умови. Але ми рекомендуємо Вам робити вибір самостійно і без стороннього тиску, щоб потім бути повністю впевненими в своєму виборі.

Для того, щоб вирішити, після 9-го класу куди вступити, Вам варто вивчити програми навчальних закладів, і подивитися на їх умови і місце розташування, щоб точно зрозуміти, чи підходить Вам подібний варіант. Адже навіть недоліки в одному з цих питань можуть в результаті вплинути на ефективність навчання і мотивацію учня, тому всі ці питання є дійсно важливими і ними не варто нехтувати.

Хоч наш коледж і не єдиний куди можна поступати після 9-го класу в Києві, але ми намагаємося якісно перевершувати конкурентів і забезпечувати наших учнів усім необхідним для якісного та комплексного навчання, що вже дає значні результати.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>