Экономический лицей Киев, Украина

Куди можна поступити вчитися після 9 класу

По всій території України щороку настає такий момент, коли школярам доводиться вирішувати куди можна поступити вчитися після 9 класу. Школа є обов'язковим навчальним закладом, в якому повинна здобути середню освіту кожна дитина. Після її закінчення настає наступний життєвий етап, який пов'язаний з вибором професії. Це рішення непросте, можна сказати що навіть складне. Адже ще неповнолітнім учням потрібно прийняти одне з найважливіших рішення — куди поступити вчитися після 9 класу. Можна скористатися порадами близьких і рідних, які допоможуть визначитися зі своїми уподобаннями. У будь-якому випадку, потрібно поставитися серйозно до цього питання. Адже не варто забувати, що від Вашого рішення буде залежати подальша Ваша доля.

Куди можна поступити вчитися після 9 класуКуди можна вступити вчитися після 9 класів ніхто не знає краще Вас. Ви можете уважно вислуховувати поради близьких, їх рекомендації, але вибір залишається за Вами. З прийняттям цього рішення Ви зробите перший крок назустріч дорослому і самостійному життю.

Якщо Ви ще не знаєте, куди можна поступити вчитися після 9 класу, тоді ми зможемо Вам допомогти. Політико-правовий коледж «АЛСКО» чекає своїх абітурієнтів. У нас розвинена система ступеневої освіти, яка виділяється своєю якістю і доступністю.

Ми зможемо підтримати Вас у такому питанні як, куди після 9 класу можна поступити вчитися. Ми здійснюємо свою діяльність вже дуже давно і за цей період змогли зарекомендувати себе як надійний і якісний навчальний заклад.

Відвідайте нас особисто і Ви зрозумієте, куди можна після 9 класу поступити вчитися.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>