Экономический лицей Киев, Украина

Коледж після 9 класу

Коледж після 9 класуМайбутнє будь-якої країни залежить від її молодого покоління. Тому його розвитку і навчанню приділяється особлива увага. Багатьом школярам доводиться стикатися зі складним вибором коледжу після 9 класу. У такому віці ще складно зрозуміти, чого хочеться отримати від життя. Тому зробити правильний вибір можуть допомогти близькі Вам люди, які володіють уже якимось життєвим досвідом і особистими спостереженнями.

Будь-який коледж після 9 класу має свою програму навчання і певні напрямки професійних спеціалізацій. Також кожен з них висуває свої правила вступних іспитів. Ознайомитися з усією цією інформацією Ви зможете на офіційних сайтах обраних коледжів після 9 класу, або відвідавши їх особисто. Це дозволить Вам максимально краще вивчити переваги обраного закладу. Вивчення вступних правил дозволить Вам на відповідному рівні підготуватися до майбутніх іспитів і тестових завдань. Якщо Ви докладете всіх зусиль до ретельної підготовки, то Вам нема про що турбуватися, адже Ви зможете успішно пройти всі випробування.

Якщо Ви шукаєте підходящий коледж після 9 класу, то робіть свій вибір на нашу користь. Наш політико-правовий коледж із задоволенням прийме нових студентів. У нас Ви зможете отримати якісну та доступну освіту.

Наш коледж після 9 класів піклується про всіх своїх студентах. Ми шукаємо індивідуальний підхід до кожного і допомагаємо домогтися поставлених цілей. Ми пишаємося своїми студентами, які демонструють хороші результати в навчанні і прагнуть до розвитку. Приєднуйтесь і Ви до їх числа, вибираючи наш після 9 класу коледж.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>