Экономический лицей Киев, Украина

Коледж економіко-правовий Київ

Коледж економіко-правовий КиївВирішили після закінчення дев'ятого класу поступати в Києві в економіко-правовий коледж? У нашому навчальному закладі запропоновані кращі умови для отримання корисної та якісної освіти. У сфері економіки і права потрібні хороші і добросовісні фахівці, яких ми і прагнемо підготувати в коледжі. Не втрачайте важливого часу і подавайте документи в гідний навчальний заклад.

Коледж економіко-правовий в Києві приймає студентів з 1992 року, і ми раді великим успіхам в кар'єрі своїх випускників. У коледжі працює відмінний викладацький склад, з відданих своїй роботі співробітників. Зробіть вибір на користь економіко-правового коледжу в Києві, і наші викладачі зроблять для Вас кожен день навчання захоплюючим і корисним. З дипломом нашого навчального закладу Ви зможете працювати в цікавих сферах політики та економіки. Також, якщо Ви захочете продовжити навчання на бакалавра і магістра дипломи, партнерські установи завжди будуть для Вас відкриті. У Києві в економіко правовому коледжі запропонована сучасна програма навчання, ми від випускників отримуємо завжди вдячні і задоволені відгуки. Детальна інформація про правила вступу присутня на сайті, в особистій консультації ми також абітурієнтам не відмовляємо. Ми хочемо бачити випускників успішними і затребуваними фахівцями на ринку праці нашої країни.

Вам цікавий коледж економіко-правовий в Києві? Вступити в наш буде вірним рішенням, умови ми пропонуємо для навчання оптимальні.

Отримати корисну консультацію по економіко правовому коледжу в Києві можна, зателефонувавши нам по номеру в контактах. Персонал закладу вичерпно відповість на Ваші питання і допоможе прийняти вірне рішення у вступі. Ми цінуємо Ваш інтерес і довіру, нам важливо зробити Ваше навчання максимально ефективним.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>