Экономический лицей Киев, Украина

Юридичні коледжі Києва після 9 класу

Юридичні коледжі Києва після 9 класуСьогодні юридичні коледжі Києва після 9 класу - це відмінний варіант, якщо Ви не хочете втрачати час в школі на проходження програми комплексно, а відразу хочете отримувати спеціалізовані знання і навички за обраним напрямом. Але ви не втратите і шкільних знань, так як тут вони будуть також представлені, хоч і в більш стислому вигляді, тому Ви ні в чому не будете поступатися Вашим одноліткам, які вирішили залишитися в школі.
Коледжі юридичні в Києві після 9 класу хоч і не є безальтернативним варіантом, але саме його вважають за краще вибирати ті учні, які вже визначилися з вибором і вирішили вивчати саме напрямок юриспруденції. А так, як ми є одним з провідних навчальних закладів в даному напрямку, то Ви можете сміливо вибирати нас в якості юридичного коледжу після 9 класу в Києві.

Якщо Вас зацікавила наша пропозиція, і Ви вирішили вибрати юридичні коледжі Києва після 9 класу, тоді Вам варто підійти до цього питання з особливою увагою. Адже саме від цього фактора буде залежати не тільки якість освіти в загальному, але ще і бажання навчатися в даному напрямку в учня.

Ми в нашому юридичному коледжі Києва після 9 класів намагаємося максимально урізноманітнити курс навчання і зробити його дійсно цікавим для всіх студентів. І ми розуміємо, що важлива як теоретична, так і практична частина навчання, тому намагаємося представити їх в рівних правах, зробивши курс дійсно насиченим.
Для того, щоб дізнатися основні деталі навчання в нашому коледжі юридичному після 9 класу в Києві, Ви можете як приїхати особисто і поговорити з нашими співробітниками, так і відвідати спеціальні дні відкритих дверей, які розраховані на відвідування саме майбутніми абітурієнтами.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>