Экономический лицей Киев, Украина

Навчання в коледжі після 9

Навчання в коледжі після 9Багатьом цікаво, як проходить навчання в коледжі після 9 класу. Школярі, які звикли до шкільного життя, складно уявляють собі різку зміну способу життя. Тому під час свого вибору вони стикаються з багатьма труднощами. Важко в такому юному віці розуміти, ким хочеться стати в майбутньому і в якій сфері себе реалізовувати. Звичайно, з таким серйозним рішенням школяреві допоможуть впоратися близькі і рідні, які дадуть цінну пораду. Але останнє слово завжди залишається за Вами. Ви повинні проаналізувати свої здібності і захоплення, щоб зрозуміти, яким навчанням в коледжі після 9 класу скористатися. Вам будуть представлені найрізноманітніші пропозиції, які будуть відрізнятися багатьма критеріями.
Щоб вдало вибрати навчання після 9 в коледжі, потрібно серйозно поставитися до свого вибору. Не забувайте що від цього буде залежати дуже багато чого у Вашому житті. Від того який фундамент Ви закладете назустріч дорослому самостійному життю залежатимуть події, які з Вами відбудуться.


Якщо Вас цікавить якісне і доступне навчання в коледжі після 9, тоді Вам варто звернутися до нас. Політико-правовий коледж «АЛСКО» ліцензований і акредитований. У нас Ви зможете поповнити свій багаж знань новою цікавою і важливою інформацією.


У нашій країні можна вибирати після 9 навчання в коледжі або після 11 класу. Якщо Ви зробите свій вибір на нашу користь, Вам точно не доведеться про це шкодувати. Ми допоможемо Вам побудувати своє майбутнє.
Телефонуйте нам за прямими контактними даними і дізнавайтеся все що Вас цікавить про навчанні після 9 класу в коледжі. На нашу підтримку завжди можна розраховувати.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>