Экономический лицей Киев, Украина

Коледжі з юридичним факультетом після 9 класу

Коледжі з юридичним факультетом після 9 класуКоледжі з юридичним факультетом після 9 класу заслужили популярність у учнів. Мало хто в такому юному віці дійсно знає, з якою сферою діяльності пов'язати своє життя. У світі існує досить велика різноманітність професій, що відрізняються своєю специфікою. Однією з найбільш затребуваних і високооплачуваних професій є юрист.
Тому в коледж з юридичним факультетом після 9 класу завжди здійснюється великий набір. Спеціаліст з правознавства, практичний діяч у галузі права завжди без проблем зможе знайти собі роботу. У нашій країні і за її межами як фізичні, так і приватні особи потребують кваліфікованої допомоги фахівців даного профілю.
У коледжах з юридичним факультетом після 9 класу навчатися не так легко, як може здаватися на перший погляд. Але якщо Ви будете швидко засвоювати весь необхідний матеріал і приділяти належну увагу навчанню, тоді у Вас не повинно виникнути ніяких труднощів.

Якщо Вас цікавлять коледжі з юридичним факультетом після 9 класу, тоді рекомендуємо Вам зробити свій вибір на нашу користь. Політико-правовий коледж «АЛСКО» є одним з найвідоміших в Києві. Ми готуємо фахівців в області права і політики. Ми забезпечуємо всіх своїх студентів якісною та доступною освітою.


У нашому коледжі з юридичним факультетом після 9 класу викладають кваліфіковані та досвідчені викладачі. Вони знаходять свій індивідуальний підхід до кожного студента.
Після 9 класу в коледж з юридичним факультетом поступити може кожен учень. Для цього достатньо добре підготуватися і успішно скласти вступні іспити.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>