Экономический лицей Киев, Украина

Коледж після 9 го класу

Коледж після 9 го класуКоли навчальний рік добігає кінця, багатьом школярам потрібно прийняти рішення, в який коледж після 9 го класу вступити. Рішення це непросте і може забрати багато Вашого часу, але все одно довго зволікати з ним Ви не зможете. Підліткам важко визначитися з тим, чому вони хочуть присвятити все своє життя. Буває навіть таке, що самі дорослі не мають уявлення про те, в якій сфері їм би хотілося розвиватися.
У нашій країні існує багато коледжів після 9 класу, які є в багатьох регіонах нашої країни. Звичайно, більшість бажає почати своє доросле самостійне життя в столиці. Тому київські навчальні заклади користуються серед абітурієнтів великим попитом.
У кожному коледжі після 9 го класу існують певні правила вступу, з якими потрібно добре ознайомитися. Вам знадобляться всі Ваші знання, які Ви збирали за час шкільних років. Саме вони допоможуть Вам зробити крок назустріч своїй мрії.

Якщо Ви шукаєте коледж після 9 го класу, тоді ми зможемо Вам підійти. Політико-правовий коледж «АЛСКО» один з найвідоміших вищих навчальних закладів. Ми забезпечуємо всім своїм студентам якісну і гідну освіту, яка стане надійним фундаментом для побудови їх подальшого майбутнього.


Дізнатися більше важливої інформації про наш коледж після дев'ятого класу можна на сайті. Якщо у Вас є можливість, Ви можете відвідати нас особисто. Ми наведемо Вам достатню кількість аргументів, які підтвердять наше лідерство.
Наш після 9 го класу коледж готовий відкрити свої двері для кожного, хто прагне реалізувати себе і свої здібності.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>