Экономический лицей Киев, Украина

Приватний садок Позняки

Приватний садок ПознякиУсі батьки хочуть, щоб його дитина отримала гарну освіту, цікаву і прибуткову роботу і безбідне життя. І, як це широко відомо, починати підготовку до цього потрібно з самого юного віку. Однак не у всіх є час і сили на те, щоб займатися з дитиною регулярно, тим більше, проводити цей час якісно. У приватному садку на Позняках досвідчені вихователі, вчителі та психологи дбають про дитину і, в той же час, надають йому достатньо свободи для самостійного розвитку.

Відповідно до державної програми дошкільної освіти, ми забезпечуємо групам всі умови для комфортного перебування. Триразове харчування, післяобідній сон, прогулянки на свіжому повітрі і ранки - це все безумовні заходи, які лежать в самій основі турботи про дітей в приватному садку (Позняки). Крім цього, ми також займаємося загальноосвітніх розвитком і проводимо різноманітні заняття з вивчення іноземних мов, музики, математики, читання, малювання, фізкультури, хореографії. Також батько може обговорити відвідування логопеда, масажиста або проведення водних процедур в басейні. Все це необхідно не тільки для успішного вступу в економіко-правовий ліцей після випуску з приватного садка на Позняках, а й для розвитку мислення і комунікабельності кожної дитини. Ці навички дійсно необхідні для повноцінного життя в сучасному суспільстві і чим раніше вони будуть розвиватися, тим більші успіхи будуть супроводжувати зростання людини.

Приватний садок (Позняки) апріорі вважається кращою альтернативою державному дошкільної освіти, так як домашнє навчання не тільки ізолює малюка від оточуючих, а й може завдати шкоди його когнітивним здібностям. Завдяки сучасним технологіям, фахівці саду забезпечують в процесі навчання сприятливі умови. Діти не втомлюються, засвоюють великий відсоток інформації і отримують від цього задоволення. З відкритим доступом до навчальних матеріалів і підтримкою вихователя дитина вчиться вчитися і виявляти ініціативу.


За рахунок модернізації навчального процесу «АЛСКО» може підготувати до дорослого життя підростаюче покоління, яке відвідує наш приватний садок. Позняки розташовані далеко від центру столиці, однак це не означає, що висока вартість і близьке розташування до адміністративних будівель країни обов'язковий атрибут хорошого навчального закладу. У садку (дитячому) на Позняках Ваша дитина проведе найрадісніші роки свого життя, відвідає безліч уявлень і музеїв, пройде екскурсії, візьме участь в шаховому турнірі і ранках. Ви можете подарувати йому щасливе дитинство, спільно зі стійкою базою для спокійного навчання і досягнення успіху - тільки здзвонитеся з нами по телефону.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>