Экономический лицей Киев, Украина

Приватний дет садок

Приватний дет садокУ Києві є досить велика кількість різних навчальних закладів для дошкільної підготовки, але батькам варто з особливою увагою вибирати приватний дет садок. Адже саме тут їх дитина буде проводити весь час, поки вони будуть перебувати на роботі, і тому даний заклад має запропонувати дітям не тільки цікаву програму з навчання, а й просте проведення часу.

Приватні дет садки вельми затребувані в столиці, так як багато батьків хочуть, щоб діти не просто проводили там час, а й попутно займалися ніж те корисним або цікавим для них. І тому у нас представлена ​​ціла освітня програма, яка підготує дітей перед подальшим переходом в школу. І в цьому приватний дитячий сад повністю перевершує державні заклади.

Наш приватний дет садок пропонує ще і досить гнучкі умови роботи, тому нашими послугами користуються навіть самі зайняті батьки, які змушені залишати дітей з самого ранку і практично до вечора.


Якщо Вас зацікавив наш дет сад приватний, то Вам варто подзвонити по одному з вказаних телефонних номерів на сайті, після чого обговорити з нашим співробітником зручний час для особистого відвідування. І після цього Ви зможете задати всі Ваші питання щодо представленої програми проведення часу дітей, а також дізнатися особливості інших наших видів діяльності.

У нашому приватному дитячому садку представлена ​​спеціальна освітня програма, завдяки якій, дитина зможе вступити потім і в наш економіко-правовий ліцей без вступного конкурсу. Тому багато батьків відразу замислюються про майбутнє освіті дитини і звертаються саме до нас.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>