Экономический лицей Киев, Украина

Політико-правовий коледж АЛСКО

Політико-правовий коледж АЛСКОЯкщо Ви розглядаєте варіанти хороших навчальних закладів, то напевно Ви про політико-правовий коледж АЛСКО вже чули. Ми пропонуємо отримання у нас освіти на найбільш затребувані і актуальні спеціальності. Програма для навчання в коледжі оптимальна і вона відповідає важливим сучасним стандартам. Прийміть рішення про вступ у гідний навчальний заклад і ми не підведемо.

Політико-правовий коледж АЛСКО відомий дуже хорошим викладацьким складом, цікавим і нестандартним підходом до навчання. Ми зацікавлені в успіхах в навчанні кожного студента і хочемо бачити своїх випускників цінними і насправді затребуваними фахівцями на сучасному ринку праці. АЛСКО політико-правовий коледж пропонує досить лояльні умови для навчання і ми маємо намір передати кожному студенту максимум необхідних знань. Лекції у нас завжди захоплюючі і цікаві, наші викладачі сумлінно підходять до своєї роботи і з ентузіазмом готуються до всіх лекцій. У нашому політико-правовому АЛСКО коледжі Вам вчитися неодмінно сподобається, від своїх випускників про роки навчання ми отримуємо тільки позитивні і вдячні відгуки. Якщо Ви хочете мати в майбутньому престижну і високооплачувану роботу, не варто зволікати з вибором відповідного навчального закладу. Звертайтеся до нас для консультації і подачі документів вже прямо зараз, ми раді кожному абітурієнту.

Цікавить політико-правовий коледж АЛСКО? Детальна інформація розміщена на сайті, ми пропонуємо хороші умови для вступу.


Задати питання по вступу в політико-правовий АЛСКО коледж Ви можете нам в телефонному режимі. Ми абітурієнтам в консультуванні не відмовляємо і будемо раді розгорнуто відповісти на всі поставлені запитання. Зв'яжіться з нами сьогодні і вже зовсім скоро Ви зможете навчатися на актуальну і корисну спеціальність.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>