Экономический лицей Киев, Украина

Недорогий приватний садок


Недорогий приватний садокВ Україні недорогий приватний садок - це ще досить велика рідкість, не дивлячись на те, що дана послуга починає набирати все більшої популярності. І тому Ви вже сьогодні можете знайти підходяще заклад для своєї дитини, де він зможе не тільки цікаво, а й корисно проводити час, поки Ви перебуваєте на роботі.

Приватний садок недорого може бути доступний як жителям окремих районів, так і для всіх бажаючих. Тому ми рекомендуємо серйозно підійти до даного вибору, адже від цього може залежати не тільки Ваше зручність, але і комфорт Вашої дитини, які буде проводити там досить багато часу. І якщо Ви виберете наш садок приватний (недорогий), то це проведений час буде максимально корисним для дитини.

Наш недорогий приватний садок і його вихователі готові запропонувати дітям комплексні заняття різного напрямку, серед яких Ваша дитина зможе знайти заняття собі до смаку. А так, як ми працюємо 5 днів в тиждень з ранку і до вечора, то цей варіант буде дійсно зручним для працюючих батьків.


У наш садок недорогий (приватний) можна записатися як особисто приїхав, так і попередньо зателефонувавши нашим співробітникам. І після цього Ви можете бути впевнені в тому, що Ваша дитина буде перебувати в цілковитій безпеці, а його проведення часу буде підібрано індивідуально.

Якщо Ваша дитина буде відвідувати наш садок приватний недорого, то в подальшому він може без конкурсу потрапити в наш економіко-правовий ліцей «Алско», так як ми закладемо основи освіти вже в програмі садка. А так, як наші заклади представлені відразу в Печерському, Деснянському та кількох інших районах столиці, то Ви можете підібрати оптимальний варіант виходячи з Вашого місця проживання.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>