Экономический лицей Киев, Украина

Коледж в Києві

Коледж в КиєвіПрийняли рішення про вступ після 9 класу і шукаєте в Києві коледж хороший? У нас запропоновані привабливі умови для навчання і наша програма корисна, цікава і відповідає сучасним вимогам. У нас Ви можете навчатися на одну із затребуваних і завжди в нашій країні актуальних спеціальностей. Не варто з вибором навчального закладу зволікати, ознайомтеся з інформацією про наш.

Коледж в Києві знайти хороший не проблема, в нашому є всі умови для навчання на професію, яка дозволить побудувати хорошу кар'єру. Після навчання у нас Ви зможете працювати в органах правосуддя, юстиції, самоврядування і внутрішніх справ. Прийміть рішення про вступ до нашого коледжу в Києві і в системі освіти нашої Ви не розчаруєтеся. Ми бачимо своїх випускників затребуваними і цінними фахівцями на сучасному ринку праці. Наші викладачі до своєї роботи підходять відповідально і ми зацікавлені, щоб кожна лекція була для студентів захоплюючою і корисною. У Києві коледж наш відомий і користується насправді хорошим попитом, подбайте про своєчасну подачу документів. Ми цінуємо Вашу зацікавленість і довіру, не зволікайте з рішенням про вступ і звертайтеся до нас прямо зараз. Про наш коледж більшість випускників нам залишає вдячні і найпозитивніші відгуки, Вас ми теж не розчаруємо.

Шукаєте хороший коледж в Києві? Вибирайте політико-правовий і Ви зможете в майбутній кар'єрі досягти великого успіху.


Проконсультуватися у співробітників нашого коледжу в Києві Ви можете в зручний час по запропонованим на сайті телефонами. Ми Вам розповімо про всі умови вступу та переваги навчання у нас. Вибір навчального закладу завжди є дуже відповідальним кроком, але і зволікати з важливим рішенням теж не можна.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>