Экономический лицей Киев, Украина

Юридичний коледж Київ

Юридичний коледж в Києві - це далеко не рідкість, але більшість подібних закладів мають досить слабку програму навчання, або застарілу програму. І все пара освітніх закладів здатні запропонувати Вам дійсно якісну систему навчання з комплексним підходом, в тому числі і наш коледж, який спеціалізується на цьому напрямі.

Юридичний коледж КиївУ Києві, юридичний коледж можна відвідувати зазвичай тільки в першу зміну, але у нас Ви знайдете і можливість проходження навчання ввечері, що напевно оцінять ті студенти, які хочуть поєднувати навчання з роботою. А так, як у нас використовуються тільки передові методи навчання та якісне обладнання, то процес навчання в Київському юридичному коледжі буде захоплюючим і корисним.

Наш юридичний коледж в Києві вже встиг зарекомендувати себе як якісний навчальний заклад з можливістю розвитку і отримання корисної інформації, яка напевно нагоді Вам в майбутньому, при роботі за професією.

Ми керуємося принципом, що навчання має бути максимально практичним і ефективним, тому в нашому курсі Ви не знайдете марною або не цікавою інформацією. І тому багато абітурієнтів вирішують поступати саме в наш юридичний коледж Києва, а можливість надходження після 9 класу є істотним плюсом. Адже Ви можете не втрачати час і отримувати знання з обраної професії.

Чи не огляду на те, що ми перш за все юридичний коледж (Київ), у нас Ви знайдете програми навчання за економічним напрямом, а також спеціальні групи для дошкільної освіти та ціле заочне відділення. Тому у нас навчаються як діти, так і вже дорослі люди, охочі отримати спеціалізовану освіту в даній сфері.

Оніщенко Наталія Миколаївна

Оніщенко Наталія Миколаївна
Директор

детальніше>>


Наконечна Тетяна Володимирівна

Наконечна Тетяна Володимирівна
Заст. директора з навчально-виховної роботи

детальніше>>


Зільбер Дмитро Олександрович
Заст. директора з адміністр-фінансових питань

детальніше>>


Башкірова Наталія Олегівна

Башкірова Наталія Олегівна
Керівник відділення дошкільно-позашкільної освіти

детальніше>>