Коледж після 9 класу, Київ

Коледж після 9 класу, КиївХочете після 9 класу в Києві в коледж поступити і не можете вибрати відповідний по напрямку запропонованих спеціальностей? Ми рекомендуємо вибрати на користь політико-правового, у нас Ви зможете отримати завжди актуальну і затребувану в країні освіту. Навчатися у нас досить просто і цікаво, а з отриманою в коледжі професією Ви зможете досягти чималих успіхів у майбутній кар'єрі.

Коледж після 9 класу в Києві вибрати хороший не завжди просто, зазвичай більшості абітурієнтів рішення про вступ дається важко. Це не дивно, адже в сучасному світі постійно з'являються нові професії та спеціальності, а більшість старих втрачають колишню актуальність. Поступайте в наш коледж в Києві після 9 класу і Вам не доведеться надалі шкодувати про зроблений вибір. У нас Ви зможете отримати корисні знання і гідну спеціальність, ми зацікавлені передати своїм студентам максимум необхідних знань. Наша програма буде для Вас цікавою, вона відповідає всім важливим стандартам. Вступайте до коледжу Києва після 9 класу і Ви раніше своїх однолітків зможете почати навчатися на престижну і досить затребувану спеціальність. У навчальному закладі нашому є всі умови для комфортного і ефективного навчання, ми цінуємо Ваш вибір і впевнені, що час навчання принесе Вам велику користь.

Цікавить коледж після 9 класу в Києві? Ознайомтеся з інформацією про наш на сайті, умови для вступу у нас оптимальні.


Зв'язатися з співробітниками коледжу після 9 класу в Києві можна за телефонами на сайті. Вас проконсультують з усіх питань навчання і нюансам вступу, ми відкриті і уважні до інтересів абітурієнтів. Не відкладайте питання навчання і подбайте про вибір гідного навчального закладу для себе заздалегідь.

Онищенко Наталья Николаевна

Онищенко Наталья Николаевна
Директор

подробнее>>


Наконечная Татьяна Владимировна

Наконечная Татьяна Владимировна
зам. директора по учебно-воспитательной работе

подробнее>>


Зильбер Дмитрий Александрович

Зильбер Дмитрий Александрович
зам. директора по административно-финансовым вопросам

подробнее>>


Башкирова Наталья Олеговна

Башкирова Наталья Олеговна
Руководитель отделения дошкольно-внешкольного образования

подробнее>>


Доступ к публичной информации

Архив издания газеты Информер

план студенческих конференций